tjene penge på nettet Tutorials

15 måder du kan tjene penge på nettet

Synes du, at budgettet er stramt hver måned, og vil du gerne have lidt ekstra penge ved hånden? Så har vi den helt rigtige artikel til dig. I dag er det ikke kun på sin almindelige arbejdsplads, at det er muligt at tjene penge. Faktisk er der mange forskellige muligheder for at tjene penge på nettet, så du kan få lidt ekstra hver måned.

En af de store fordele ved at udføre arbejdet online er, at du kan gøre det, hvor du vil. Hvornår du arbejder, er i mange tilfælde også op til dig selv, og du får et særdeles fleksibelt arbejde. Vi giver dig 15 måder, hvorpå du nemt kan tjene penge online. Så er det eneste, du skal gøre at beslutte dig for, hvilke måder du gerne vil afprøve.

1. Tjen peng online med affiliate marketing

Marketingsstrategier har i dag ændret sig gevaldigt, og her er der kommet en ny spiller på markedet. Affiliate marketing er en marketingsstrategi, hvor virksomheder belønner deres partnere for hver enkelt besøgende, der bliver skaffet til den respektive virksomhed. Vælger du at arbejde med affiliate marketing, så går din rolle ud på at hjælpe en virksomhed med at fremme produkter eller ydelser.

Du hjælper med at sælge produktet og modtager heraf en vis procentdel af salget, som udgør din indtjening. Denne måde at tjene penge på online er en af de mest effektive, og du behøver kun at forbinde køber med sælger. Det kræver dog, at du har dit eget domæne / hjemmeside, en mail-liste eller en facebookside, der kan være med til at skabe den rette trafik.

Du kan på denne side tage et kursus, som hjælper dig fra A-Z med at komme i gang med at tjene penge online med affiliate marketing: Tjen penge online med affiliate

2. Start din egen webshop

En anden måde, hvorpå du har gode muligheder for at tjene nogle penge på nettet, er ved at starte din egen webshop. Dette er en lidt mere omfattende proces, da du også skal have en række produkter eller ydelser at tilbyde dine kunder. Her bør du starte med at satse på nogle bestemte produkter og efterfølgende udvide dit sortiment, hvis din webshop får succes.

Med en webshop kan du i sidste ende tjene en hel masse penge. Omsætningen går primært til betaling af indkøb og til dig selv, og får du stor succes, så vil du have muligheden for at tjene mange penge. Få fat i en række produkter, som, du mener, er en mangelvare på markedet. På den måde skiller du dig ud fra de mange andre webshops, og dermed øger du dine egne chancer for et godt salg.

3. Bliv anmelder af produkter

Er du vild med at skrive, og har du din egen blog? Så har du nogle helt særlige muligheder for at tjene penge. I dag er influencer marketing blevet en af de største marketingsstrategier på markedet. Virksomheder samarbejder med bloggere, der har et bestemt antal følgere på Instagram, Facebook eller bloggerens egen blog. Disse bloggere får tilsendt en række produkter fra forskellige virksomheder, der ønsker et samarbejde. De helt store bloggere får også et økonomisk beløb, når de anmelder et produkt.

Er du blogger, så kan du med fordel indgå i forskellige samarbejder med virksomheder. Selvom du måske ikke får tilbudt penge i starten, så vil du få tilsendt en række gratis produkter, som du selv slipper for at købe. Du kan læse mere om influencer marketing lige her.

4. Anmeld websider og services

Selvom du ikke er blogger, så har du stadigvæk muligheden for at tjene penge ved at anmelde forskellige sider og services online. Der findes i dag flere forskellige steder, hvor du kan tilmelde dig panelet og hjælpe en lang række virksomheder med at optimere f.eks. deres hjemmeside. Hver test giver et beløb, hvor størrelsen afhænger af anmeldelsens længde og den pågældende virksomhed.

Det, du skal gøre, er, at du skal tage disse tests, og i mange tilfælde skal du sidde og snakke i stedet for at skrive. Din speak bliver optaget, og når du er færdig, så modtager udbyderen af denne service din speak, så de kan aflytte dine svar. Du vil derefter modtage beløbet, som kan være mellem 50-500 kr.

5. Bannerplads på din hjemmeside

Har du en hjemmeside i form af en webshop, en blog eller noget helt tredje, så har du muligheden for at tjene gode penge på annoncer. Mange virksomheder benytter sig af bannerplads hos en række forskellige sider på nettet, og du kan også blive en af dem. Du skal ikke gøre noget som helst, udover at være i kontakt med firmaet, som ofte er en af de større.

Sælg altid din bannerplads for et bestemt antal måneder ad gangen. Det kan være 12 måneder, så du ved, at du har den samme virksomhed i et stykke tid. Du kan også med fordel vælge med omhu, hvis du har flere tilbud. Det er nemlig vigtigt, at din bannerplads bliver brugt på nogle annoncer, der passer til din hjemmeside.

6. Skriv e-bøger

Verden er hele tiden under udvikling, og det betyder også, at der hele tiden er noget nyt, som vi skal forholde os til. Derfor er e-bøger blevet en populær vare på markedet, og du kan nemt tjene gode penge på dette. E-bøger skrives af folk, der har ekspertise inden for et område. Det kan være inden for affiliate marketing eller branding, hvor andre nemt kan lære de mest grundlæggende elementer inden for det specifikke område.

Hvis du gerne vil skrive e-bøger, så er det vigtigt med et emne, der fanger din interesse, og hvor du har en bred viden. Salget af din e-bog går udelukkende til dig selv, og der vil ikke være nogen former for omkostninger forbundet med produktionen, udover din tid. Derfor er e-bogen et meget godt sted at starte, og måske det viser sig, at du har et talent inden for området.

7. Design hjemmesider

Med de mange muligheder, vi i dag har for at designe flotte hjemmesider, så er der stor efterspørgsel på hjælp. Vil du gerne have designet en ny hjemmeside, så koster det i langt de fleste tilfælde mange penge, da det er etablerede firmaer, der kan varetage opgaven for dig. Er du en haj til at designe hjemmesider, så kan du med fordel tilbyde din hjælp til private og virksomheder.

Du skal have helt styr på, hvordan du får designet hjemmesiderne rigtigt, og så kan du huske på, at du skal være til rådighed for dem, indtil de har helt styr på, hvordan hjemmesiden fungerer. Til gengæld kan der være mange penge at hente hjem på dette, da det i forvejen er en dyr branche.

8. Bliv oversætter

Er du god til et bestemt sprog, eller føler du dig bare meget sikker i din engelske grammatik, så bør du overveje muligheden for at blive oversætter. I dag arbejder mange freelance, der gør det muligt at sidde hjemme. Du kan enten blive tilknyttet et firma eller være freelancer på bedste vis, hvor du som enkeltperson bliver tilbudt forskellige opgaver.

Fordelen ved at blive oversætter er, at du ikke skal til at opfinde den dybe tallerken eller producere ny viden. Du skal blot oversætte de tekster, som du får tilsendt. Er du ansat igennem et firma, så vil processen være meget lettere for dig, da du ikke selv skal skabe kontakten med kunder. Til gengæld kan du tjene langt mere på at være din egen chef.

9. Stå for PR

Hvis du er en haj til PR, så har du muligheden for at tjene nogle rigtig gode penge. Hvis du endnu ikke har sat dig så meget ind i PR-området, så kan du med fordel gøre dette, for der er mange penge at tjene her. Her skal du sælge et produkt på papir, hvor du skal være god til at gribe de fængende overskrifter og den letfordøjelige tekst. Kan du finde ud af det, så kan du hente mange tusinde kroner hjem pr. artikel. Du kan få mellem 2.500-5.000 kr. hos de helt store aviser, hvis du skriver en god artikel. Læs mere om PR lige her

10. Produktion og redigering af videoer

Er du skarp til det tekniske, når det kommer til videomateriale, så kan du med fordel drage nytte af dine kompetencer. Før i tiden var det billeder og tekst, der var de vigtigste elementer på hjemmesider, men i dag ser det hele anderledes ud. I stedet er det animerede videoer og flotte videoer fra virkeligheden, der fanger vores opmærksomhed, og det betyder også en branche, der er efterspørgsel på.

Kan du producere animationsfilm eller redigere andres optagelser, så skal du slå til. Her er der mange penge at hente, og så kan det være et mere overskueligt projekt for dig, hvis du allerede har din måde at redigere videoer på.

11. Design logoer til andre

Det har aldrig været nemmere at starte sin egen virksomhed eller blog end i dag, og derfor er der også stor efterspørgsel på unikke logoer til den enkelte person eller virksomhed. Hvis du kan finde ud af at designe disse, så kan det også være en mulighed for dig. Logodesign, der er unikke og tilpasset den enkelte kunde, er en god vare at sælge. Samtidig er det kun dig selv, der får glæde af pengene, og det betyder også, at det er yderst omkostningslet for dig at producere disse.

Her bør du tage en snak med den pågældende kunde omkring ønsker til logoet. Måske du kan få noget inspiration fra andre, men husk på, at logoet skal være originalt og helt unikt.

12. Bliv online personlig træner

Flere og flere benytter sig af personlig træning til at opnå en række forskellige mål i forbindelse med deres træning. Er du allerede uddannet personlig træner eller banker dit hjerte for hård træning og at hjælpe andre, så kan du overveje at blive online personlig træner. Du tænker måske over, hvordan dette er muligt, men faktisk er det blevet en stor trend med online forløb.

Du tilbyder dine klienter et online forløb, hvor du udarbejder kostplan og træningsprogram til dem. Samtidig skal de altid kunne kontakte dig i nogle bestemte tidsrum, så de kan få svar på spørgsmål og coaching. Og så kan de hver måned sende dig nogle formbilleder, hvis det er et længerevarende forløb. Du kan også selv udarbejde nogle gode træningsprogrammer, der kan passe til de fleste, og på den måde tjene penge ved at sælge dem.

13. Skriv tekster for andre

For at skabe synlighed på de forskellige søgemaskiner i dag er det blevet populært at benytte sig af linkbuilding. Her bliver der skrevet en række artikler til en virksomhed, hvor disse bliver placeret på en række af forskellige sider og blogs. Heri er der inkorporeret et link til den pågældende virksomhed.

Er du hurtig på tasterne og god til at finde på forskellige vinkler til en artikel, så bør du blive tekstforfatter. Der er mange firmaer, der tilbyder denne ydelse til andre, og måske du kan komme ind et sådant sted og blive tekstforfatter. Her vil du få tildelt en række tekster, som du skal aflevere på bestemte tidspunkter og med en bestemt vinkel/emne.

14. Podcast

Hvis du går og drømmer om at blive radiovært eller har noget på hjertet, så kan du starte med at producere din egen podcast. Den store udgift her er det udstyr, som du bør anskaffe dig med tiden, hvis du vil have den perfekte lydoplevelse. Men at komme i gang med at producere en podcast er ganske simpelt. Hvad du tjener, er meget forskelligt og afhænger af dit lyttertal og sponsorater, som du bliver tilbudt, hvis du har stor succes. Til gengæld er det en god chance at tage, da det også kan være enormt underholdende for dig selv.

Her kan du se det store udvalg af podcasts, som Danmarks Radio har stået for at producere.

15. Tjen penge på ydelser hos Fiverr

Har du nogle skjulte talenter, som andre kan få stor glæde af? Så kan du tilbyde dine ydelser på Fiverr og måske tjene mange penge. Fiverr er en amerikansk app, hvor du kan tilbyde en eller flere ydelser. Prisen starter på 5 dollars, men hurtigt er det blevet muligt at tjene langt mere en det. Du må tilbyde lige præcis den ydelse, du har lyst til. Det kan være, at du er god til PR, til at producere musik, til at tegne eller til at producere en professionel voice over.

HTML.dk
På HTML.dk ❤ vi kode. Vi skriver kode, læser kode og drømmer kode... Her på sitet deler vi ud af vores viden, og har du brug for vores hjælp, skal du være velkommen til at kontakte os!